POPtalk Trainers

Hieronder vind je een overzicht van de POPtalk trainers waarbij je een workshop kan volgen, klik op één van de trainers voor meer informatie over de trainer.

Trudy Borst Best

Trudy is de bedenker van POPtalk en zij heeft een praktijk 'POPtalk Coaching' voor kinder-, jongeren- en gezinscoaching. Bij Trudy kun je terecht voor alle workshops én voor de opleiding tot POPtalktrainer.


Meer informatie

Bo Handels Brunssum

Bo heeft een praktijk in Limburg en werkt vanuit een holistische visie met kinderen en ouders rondom thema’s als scheiding, rouw, hooggevoeligheid, voeding en zelfbeeld. Bij Bo kun je terecht voor alle workshops. Incompany of in Brunssum!


Meer informatie

Ilse Bochane Nijmegen

Ilse is coördinator praktijkleren en woont en werkt in Nijmegen. Zij is ook POPtalktrainer en geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk7!, in (kleine) groepen en Incompany. 


Meer informatie

Jolien Fokkens Beilen

Jolien begeleidt in haar praktijk ‘De Vuurtoorn’ beelddenkers met dyslexie, dyscalculie, concentratieproblemen, ADHD, ADD en communicatieproblemen. Bij Jolien kun je ook terecht voor de POPtalk Basis en POPtalk7!.


Meer informatie

Marian Huiskes Rietmolen

Marian is holistisch pedagogisch gedragstherapeut en heeft een eigen praktijk: Mio-Mondo. Zij geeft de workhop POPtalk Basis, POPtalk Rouw&Verlies en POPtalk7!


Meer informatie

Jenny van den Biggelaar Alphen aan de Rijn

Jenny is (kinder)coach, kernvisiecoach en werkzaam als leer- en ontwikkelspecialist in het basisonderwijs. Bij Jenny kun je terecht voor alle workshops. Incompany of in Alphen a/d Rijn!


Meer informatie

Astrid Reber IJsselstein

Astrid heeft een praktijk in IJsselstein, is schoolpedagoog bij een onderwijsstichting. Zij is schrijfster van ‘Laagje voor laagje, het kind écht zien door verder te kijken’. Bij Astrid kan je terecht voor de workshop POPtalk Basis.


Meer informatie

Wi-Ja Boelhouwers Emmen

Wi-ja is gedragsspecialist en heeft een eigen praktijk ‘Waardevol kindercoaching’. Daarnaast werkt zij op een basisschool als groepsleerkracht. Bij Wi-ja kun je terecht voor alle workshops. Incompany of in Emmen!


Meer informatie

Rieke Huijgen Utrecht

Rieke is leerkracht op een basisschool en heeft daarnaast haar eigen praktijk: Relevante begeleiding. Zij geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk7! 


Meer informatie

Monique Janssen Anna Paulowna

Monique staat met veel enthousiasme voor de klas op een basisschool en is daar ook schoolcoach! Zij geeft de workshop POPtalk Basis, POPtalk Rouw&Verlies en POPtalk7!.


Meer informatie

Wilma Mooiweer Doornspijk

Wilma Mooiweer is kindercoach, intern- én ambulant Begeleider (VSO). Bij Wilma  kun je terecht voor alle workshops. Incompany of in Doornspijk!


Meer informatie

Marlous Witteveen Ede

Marlous is eigenaar van OPVOEDKUNST in Ede. Zij coacht ouders van jonge kinderen in de kunst van het opvoeden. Daarnaast geeft zij de workshop POPtalk Basis en POPtalk7!


Meer informatie

Isabel Leeman Baardegem (België)

Isabel richt zich in haar praktijk ‘De Regenboogfee’ op kinderen en jongeren met een verlieservaring. Als enige POPtalktrainer in België geeft ze alle workshops. Eventueel op locatie!


Meer informatie
© POPtalk | Realisatie: SquareDots