Trudy

stuur een e-mail
06-30011313
bekijk website

 

   

Over Trudy Borst

POPtalktrainer/coach voor kinderen, jongeren en gezinnen. 

Ik heb jarenlang met veel plezier voor de klas gestaan en in de zorg gewerkt. Ik ben graag in contact met anderen en vindt het heerlijk om met enthousiasme mijn werk te kunnen doen. Altijd weer ploppen er creatieve ideeën op in mijn brein. Hoe ik de ander kan helpen of waar ik POPtalk mee kan combineren. Mijn hoofd staat nooit stil. Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk waarbij ik al mijn creatieve ideeën kan inzetten!

Over POPtalk 

Dat de eenvoud van POPtalk zoveel mensen enthousiast maakt raakt mij nog steeds. Ik zie het dagelijks gebeuren in mijn praktijk. Het maakt mij blij dat POPtalk de ander helpt om inzicht te krijgen of weer mogelijkheden te zien. Maar ook het enthousiasme van cursisten die een workshop komen volgen werkt enorm stimulerend. Zij hebben vaak weer briljante ideeën en zo groeit mijn kennis van de mogelijkheden van POPtalk ook weer. Een win-win situatie dus!

Agenda Trudy

Hier vind je een overzicht van workshops die door Trudy worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Ik wil een beeld laten creëren van de situatie zoals die door het kind of de cliënt ècht wordt beleefd of ervaren! Dat geeft inzicht en dat geeft mogelijkheden. Ontelbaar veel!

© POPtalk | Realisatie: SquareDots