Bo

stuur een e-mail
06-26737440
bekijk website

 

 

Over Bo Handels

POPtalktrainer/coach voor kinderen en volwassenen

Met veel liefde en plezier ga ik samen met kinderen en hun ouders op ontdekkingstocht naar wie ze zelf zijn en waar de thema’s die spelen in hun leven vandaan komen. Eerder deed ik dit als leerkracht basisonderwijs en nu mag ik deze bijzondere taak vervullen in mijn eigen praktijk. Ik zorg voor een veilige plek waar je werkelijk gezien en gehoord wordt en waar je helemaal mag zijn wie je wilt zijn. Gezien, gehoord en begrepen worden, de spiegel tussen ouder en kind en beeldtaal staan hierbij centraal. Natuur, gezonde voeding, verbinding, dans, theater en boeken zijn belangrijke onderdelen in mijn eigen ontdekkingstocht.

Over POPtalk

POPtalk is in mijn ogen een speelse en zachte manier om in contact te komen met de innerlijke belevingswereld van een kind of volwassene. Er ontstaat een magisch moment waarin erkenning, herkenning, bewustwording, nieuwsgierigheid, mogelijkheden, gevoelens en nieuwe ontdekkingen de boventoon voeren. Klaar om aan de magie van POPtalk te proeven?

In 2023 is het mogelijk om sommige workshops met het STAP-budget te boeken. Je kunt het beste even met mij contact opnemen als je daar gebruik van wilt maken.

Agenda Bo

Hier vind je een overzicht van workshops die door Bo worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

POPtalk is een prachtige methodiek om samen met een kind of volwassene op ontdekkingstocht te gaan naar de innerlijke belevingswereld

© POPtalk | Realisatie: SquareDots