Marlous

Over Marlous Witteveen-Weggeman

POPtalktrainer / Opvoedcoach voor ouders van jonge kinderen

Ruim 25 jaar heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Sinds enkele jaren ben ik eigenaar van OPVOEDKUNST in Ede. Ik coach ouders in de kunst van het opvoeden. Samen gaan we op zoek naar de “gebruiksaanwijzing” van hun kind. Wanneer ouders begrijpen wat er achter het gedrag van hun kind schuil gaat, kunnen zij hier beter mee omgaan en op reageren. Woorden die mijn manier van werken kenmerken zijn: praktisch, verbindend, creatief met een vleugje humor.

Over POPtalk

Vanaf dag 1 ben ik enthousiast over POPtalk. Het in beeld brengen van een gesprek heeft zoveel meerwaarde, geeft inzicht en overzicht. De werkvormen zijn oneindig en stimuleren je creativiteit.

POPtalk gebruik ik tijdens de gesprekken met ouders. Lastige opvoedsituaties kunnen we neerzetten met poppetjes om deze, los van de emoties, van een afstandje te kunnen bekijken. Ook ouders kunnen hier zelf mee aan de slag: met POPtalk kunnen zij vaardigheden op een leuke manier aanleren, zoals aankleden, aan tafel eten.
 

Agenda Marlous

Hier vind je een overzicht van workshops die door Marlous worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots