Isabel

Over Isabel Leeman

POPtalktrainer/rouw- en verliesconsulent/kinderen- en jongerencoach/creatief atelier

Hallo, mijn naam is Isabel Leeman. Ik ben sociaal/palliatief verpleegkundige in een ziekenhuis en ben ook actief als zorgjuf in een internaat.

In 2020 heb ik mijn praktijk ‘de Regenboogfee’ opgericht waar ik als rouw- en verliesconsulent werk met kinderen en jongeren zowel individueel als in groep tijdens de groeidagen/kampen.

Over POPtalk

In 2021 ben ik voor het eerst in contact gekomen met POPtalk. Ik was er toevallig op gestoten in mijn zoektocht naar werkvormen voor kinderen in verliessituaties, waarbij het vaak moeilijk is om hun gevoelens in woorden te uiten.

Ik gebruik POPtalk bijna in elk gesprek, zelfs met volwassenen, omdat het een goede manier is om een situatie en/of gedrag zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Een beeld zegt inderdaad meer dan 1000 woorden.

Omdat ik het zo’n bruikbare werkvorm vond die in België nog niet echt bekend is, besloot ik dan ook onmiddellijk dat ik deze werkvorm wilde verspreiden in België zodat er steeds meer kinderen, jongeren, en ook volwassenen mee geholpen kunnen worden.

De POPtalk workshops kunnen gevolgd worden in mijn praktijk of op locatie zowel ‘s avonds (4 avonden) als in het weekend (2dagen). Voor meer info kan je me altijd contacteren.

Wees gewaarschuwd:  POPtalk kan leiden tot een verslaving aan werkmateriaal, in mijn geval Playmobil 😊

Agenda Isabel

Hier vind je een overzicht van workshops die door Isabel worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop POPtalk

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots