Wilma

stuur een e-mail
06-51704962
bekijk website

 

 

Over Wilma Mooiweer

POPtalktrainer/kindercoach/Internbegeleider VSO/Ambulant begeleider VSO

Ik ben kindercoach en heb mijn eigen praktijk Zo-Zien. Ik coach kinderen met name op het gebied van autisme, beelddenken en gedrags- en/of leerproblemen. Daarnaast werk ik in het VSO als Intern- en Ambulant Begeleider.

Over POPtalk 

Ik ben een zeer enthousiaste POPtalktrainer. Mijn ervaring met POPtalk is dat het een geweldig communicatiemiddel is en ruim inzetbaar!

Op school én in mijn praktijk gebruik ik POPtalk. Dit kan een wekelijks gesprek zijn over bijvoorbeeld situaties op school en/of thuis. Óf om gedrag van een leerling inzichtelijk te maken en/of vaardigheden aan te leren.

Onderwerpen zoals: Pesten- Autisme- ADHD- Hechting- Beelddenken- Rouw en Verlies ect. kunnen met behulp van POPtalk inzichtelijk gemaakt worden met concreet materiaal (Playmobil etc.). POPtalk is verrassend veelzijdig én biedt kansen én mogelijkheden om (nog) beter aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind. 

Agenda Wilma

Hier vind je een overzicht van workshops die door Wilma worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

POPtalk is verrassend veelzijdig én biedt kansen én mogelijkheden om (nog) beter aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots