Marian

stuur een e-mail
06-13067956
bekijk website

 

   

 

Over Marian Huiskes

POPtalktrainer/coach, gedragstherapeut voor kinderen

Hallo, ik ben Marian Huiskes en al werk al vele jaren, 4 dagen in mijn eigen praktijk Mio-Mondo als holistisch pedagogisch gedragstherapeut. Ik werk al meer dan 30 jaar met het kind. Vanuit het onderwijs, specialist jonge kind, juf en interne begeleider kan ik met recht zeggen dat mijn passie het kind is. In al zijn puurheid, ze zien altijd de kansen die het leven biedt.

Toch zie ik dat de laatste jaren de emotionele stress bij kinderen en ouders enorm toeneemt. De overweldigende emoties en gedrag hebben dan ook een impact op eenieder. Met alle gevolgen die er dan bij komen.

Mijn wens is dan ook dat er weer verbinding ontstaat met het hart, denken, lichaam, bij kind en/of ouder. Dat het weer gaat stromen en de ogen weer gaan stralen en twinkelen.

Deze krachtige verbinding stelt het kind, de mens in staat om blijvend te ontwikkelen.

 

Over POPtalk

Om de verbinding te leggen, weer te laten stromen, gebruik ik de methode POPtalk.

Het voor het kind spelenderwijs bezig zijn maakt meteen zichtbaar waar het kind mee bezig is. Het geeft woorden die vaak niet uitgesproken kunnen worden of waar geen woorden voor te vinden zijn. Kinderen en ook de ouders krijgen meteen inzicht en overzicht op de situatie. Het bezorgt me altijd weer kippenvel als ik zie dat in een hele korte tijd het kind/ ouder zelf weer op weg kunnen door het laagdrempelige visueel gemaakt gesprek door POPtalk.

Deze ervaring wil ik dan graag ook delen en anderen laten kennismaken met POPtalk. Ik kan me nu geen sessies meer voorstellen zonder dat POPtalk een onderdeel is van deze sessie. Zowel voor de individuele sessie als voor de intake en evaluatiegesprekken.

Het laat zich zo makkelijk combineren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Agenda Marian

Hier vind je een overzicht van workshops die door Marian worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop POPtalk

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

 Woorden zijn maar een beperkte taal!

© POPtalk | Realisatie: SquareDots