Webshop

Poptalk heeft geen eigen webshop maar werkt samen met de Node-shop in Venlo. Daar zijn de materialen te koop die door POPtalk zijn ontwikkeld zoals de BeeldBox en de POPtalkjes. Je kunt er ook terecht voor de vele andere materialen waar POPtalk mee werkt.

BeeldBox over de dood

Doodgaan, een begrafenis of crematie, hoe leg je dat eenvoudig en toch duidelijk uit kinderen of aan jouw cliënt met een verstandelijke beperking? Met beeldtaal wordt die communicatie al een stuk eenvoudiger. De BeeldBox met als thema: ‘de dood’ bevat materialen en een duidelijke handleiding met daarin vijftien werkvormen. Kennis van beeldtaal is niet nodig maar tijd en oprechte aandacht voor jouw cliënt(en) wel. De BeeldBox over de dood maakt beeldtaal toegankelijk voor iedereen. De juf of meester op school, de uitvaartverzorger die in de gezinnen komt, de begeleider in de zorg of de coach in zijn praktijk. Met de vijftien, direct toepasbare, werkvormen lukt het om het gesprek aan te gaan én in beeld te brengen. Over diverse thema’s die spelen rondom de dood. Laagdrempelig, eenvoudig en in duidelijke taal! Deze BeeldBox verdient een plek in scholen, instellingen, praktijken enz.

Poptalkjes over de dood

Deze veertig unieke gesprekskaartjes bevatten afbeeldingen van personen, voorwerpen, emoties, gedachten en thema’s die spelen rondom een overlijden, begrafenis, crematie enz. De bedoeling is dat je er vrij mee kunt associëren, daarom bevatten ze ook geen tekst. Ze kunnen een toegevoegde waarde hebben in de opstellingen maar zijn ook zonder de poppetjes te gebruiken. Een must-have voor coaches, therapeuten, scholen, instellingen en uitvaartbegeleiders!

POPtalkjes over de oorlog

POPtalkjes over de oorlog zijn gesprekskaartjes die eenvoudige afbeeldingen bevatten van personen, voorwerpen, emoties, gedachten en thema’s die spelen rondom een oorlog. Deze POPtalkjes worden je gratis aangeboden door POPtalk en Daniël Vincent Design en Drukkerij de Croon.

Te gebruiken in gesprekken met (kinderen van) vluchtelingen en oorlogsslachtoffers. Maar ook in de klas om verschillende onderwerpen rondom een oorlog te bespreken. Of in de praktijk van coaches en therapeuten. Download hier

BeeldBox Basis

De BeeldBox Basis is inmiddels ook verkrijgbaar bij de Node-shop. Je vindt er vele materialen in waarmee we tijdens de basis workshop werken, zoals: tekenpop en kleuren. POPtalkjes basis, schatkistje, POPtalk kleurenwaaier, huisjes, bus enz.

Overige materialen

Playmobil en Duplopoppetjes, dieren, blokken, touwtjes, symbolisch materiaal, spookjes, schatkistjes en houten huisjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Node-shop heeft het!

Bestellen doe je zo

Node-shop biedt een groot assortiment aan attributen en poppetjes om een treffend beeld neer te zetten. Bestellen kan heel eenvoudig op hun website. Er wordt naar gestreefd om de bestelling, na betaling binnen 2 werkdagen te verzenden. Bij bestellingen boven de €100 worden er geen verzendkosten gerekend! Voor actuele prijzen van de POPtalkmaterialen kun je het beste kijken op de website van de Node-shop.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Node-shop.

Sommige trainers bieden ook zelf (tweedehands) materialen te koop aan tijdens een workshop. Informeer hiernaar bij de betreffende trainer.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots