Natascha

Over Natascha Peters

POPtalktrainer/rouw & verliesconsulent

Ik ben Natascha en werk, vanuit mijn praktijk aan huis, als rouw & verliesconsulent. Hierbij geef ik begeleiding bij elke ervaring van rouw & verlies. Dit kan zowel individueel als met het hele gezin. Vanuit liefde, vertrouwen, empathie en eerlijkheid kijk en luister ik naar ieder persoon als individu. Bij Praktijk De Toekomst kun je er op rekenen dat je op korte termijn terecht kunt. Het is voor mij heel belangrijk dat de hulp gegeven wordt op het moment dat de cliënt aangeeft dat hij/zij begeleiding nodig heeft

Over POPtalk 

Naast mijn werk als rouw & verliesconsulent ben ik ook POPtalktrainer. Tijdens de 2-daagse workshop POPtalk Basis of POPtalk rouw&verlies krijg je vele handvatten aangereikt die je in jouw werkzaamheden met cliënten, klanten, leerlingen, enzovoorts gelijk in kunt zetten. Deze workshops geef ik in kleine groepjes (max. 6 personen) en is ook individueel bij mij te volgen. 

Agenda Natascha

Hier vind je een overzicht van workshops die door Natascha worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Ik geloof er in dat als er met erkenning naar jouw rouw-/verlieservaring geluisterd en gekeken wordt, je vanuit je innerlijke kracht enorme stappen kunt zetten.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots