Miranda

stuur een e-mail
06-21103136

 

Over Miranda van der Hart

POPtalktrainer/ Coach voor kinderen, jongeren en hun ouders bij 'De Gezinsmanager'

Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. En dat is wat ik nu in het dagelijks leven doe, in combinatie met de ouders/het gezin. Ik ben een creatief persoon, zowel in het creatief bezig zijn met mijn handen, als in het bedenken van mogelijkheden en oplossingen (out of the box denken). Dit alles doe ik met passie en bevlogenheid.

Over POPtalkĀ 

Fantastisch om deze methode toe te kunnen passen in mijn werk. Door mijn enthousiasme voor POPtalk, had ik de behoefte om het anderen te leren. POPtalk geeft zoveel inzichten in gedachten, gevoelens en emoties! Het praat veel makkelijker, omdat er beeld bij is. En hierdoor kunnen er stappen gemaakt worden, er kan vooruit gekeken worden. En ik mag deze mooie methodiek gaan verspreiden waardoor er nog meer POPtalkcoaches zullen gaan komen. In de hoop dat zij deze methodiek ook met veel enthousiasme en gewenste effecten in kunnen zetten.

Agenda Miranda

Hier vind je een overzicht van workshops die door Miranda worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Uitdagingen aangaan is mooi en brengt je ver, maar zo af en toe een steun in de rug, iemand die jou begrijpt, naar je luistert en samen met jou op ontdekkingsreis gaat, dat is echt wel heel fijn. Je bent niet alleen.....

© POPtalk | Realisatie: SquareDots