Carola

stuur een e-mail
073-6446636
bekijk website

 

 

Over Carola Munster

POPtalktrainer/coach voor kinderen, jongeren en volwassenen/docent

Ik heb een achtergrond als kinderverpleegkundige. Na een aantal jaren wat anders gedaan te hebben ben ik coach opleidingen gaan doen. Ik miste het contact met kinderen en ouders en ben me als coach gaan specialiseren in kinderen, jongeren en gezinnen. De thema’s die ik veel tegenkom in mijn praktijk zijn hooggevoeligheid en rouw en verlies in de breedste zin.

Over POPtalk

In mijn werk als coach en als docent heb ik een passie voor poppetjes en beeldend materiaal. Door hulpvragen, dilemma ‘s of levensvragen in beeld te brengen met de verschillende materialen ontstaat er inzicht, brengt het antwoorden en daarmee rust. Het lag voor mij dan ook voor de hand om POPtalk trainer te worden. Ik vind het zo mooi om de ontelbare mogelijkheden van POPtalk door te mogen geven aan andere kindercoaches en iedereen die met kinderen werkt.
 

Agenda Carola

Hier vind je een overzicht van workshops die door Carola worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Door hulpvragen, dilemma ‘s of levensvragen in beeld te brengen met de verschillende materialen ontstaat er inzicht, brengt het antwoorden en daarmee rust.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots