POPtalktrainer worden?

Als POPtalktrainer geef je zelfstandig de 2-daagse workshop: POPtalk met kids of POPtalk met mensen met een (verstandelijke) beperking. Je hebt dan al zelf de workshop gevolgd en bent in het bezit van een certificaat. Ook dien je minimaal 6 maanden ervaring te hebben in het visueel maken van gesprekken en onderwerpen met POPtalk. De studiebelasting voor deze opleiding is +/- 45 uur. Kosten € 650,00.

Tijdens een 3-daagse opleiding leer je hoe je je eigen workshop vorm en inhoud geeft met behulp van jouw eigen voorbeelden en ervaringen met POPtalk. Je ontvangt uitgebreide informatie  m.b.t. de diverse methodes die in de workshop POPtalk met kids aan de orde komen. Denk bijvoorbeeld aan: Beelddenken, The Work, Kids skills, Davismethode, enz.

Nieuwsgierig geworden? Mogelijk interesse om POPtalktrainer te worden en je licentie te behalen? Neem gerust contact op voor meer informatie! Hou in ieder geval met het volgende rekening want je dient:

  • Minimaal 6 maanden ervaring te hebben in het toepassen van POPtalk in gesprekken.
  • In het bezit te zijn van een certificaat POPtalk met kids of POPtalk met mensen met een verst. beperking én POPtalk rouw&verlies.
  • Bereid te zijn om binnen de trainersgroep actief mee te werken aan het bekendmaken van POPtalk.
  • In een gebied te wonen/werken waar nog (g)één POPtalktrainers zijn tenzij men zich kan richten op een geheel eigen doelgroep.

 

Agenda trainersopleiding (Voor POPtalkgesprekken met kinderen):

25 januari, 08 maart en 19 april 2019 (vol)